Ferries Del Caribe

Ferries del Caribe förbinder Dominikanska republiken med Puerto Rico och seglar mellan hamnen i Santo Domingo och San Juan. Ferries del Caribe som grundades 2004 är det bästa sättet att transportera sig på den 400 kilometer långa sträckan mellan Puerto Rico och Dominikanska republiken.

Färjan avgår för den 12 timmar långa övernattnings- seglingen från Santo Domingo på söndagar, tisdagar och torsdagar, och seglar tillbaka över natten från San Juan på måndag, onsdag och fredag ​​kvällar. Färjan går inte på lördagar. Det roliga startar så fort man går ombord på Carribean Fantasy där du kan vänta dig en trevlig och underhållande kryssnings upplevelse.

Färjan byggdes i Japan i slutet av åttiotalet och kan transportera runt 1750 passagerare och 70 bilar. Ombord hittar man bekväma och rymliga passagerarlounger med Pullman-stolar och ett urval av insides och utsides "en-suite" hytter. För de som vill uppgradera, har den större Junior Suite-hytten en fantastisk havsutsikt medan master-sviten är större med en dubbelsäng.

Som underhållning ombord så har de öppna däcken en välsorterad bar och tv-skärmar för att hålla en sysselsatt. För sen nattunderhållning har Del Mar Bar en förförisk atmosfär, för att inte tala om en bra bar och musik. Om man vill ha en bit att äta, öppnar restaurangerna för frukost tidigt på morgonen och gästerna är välkomna att prova buffén på kvällen.

Färjans butik erbjuder en mängd olika produkter, inklusive souvenirer och alkohol och är öppen under seglingen.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Ferries Del Caribe priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Ferries Del Caribe tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Ferries Del Caribe

Alla rutter med Ferries Del Caribe