Vancouver Island

Såhär bokar du färjor från Vancouver Island till Kanada

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Vancouver Island och Kanada som traffikeras av 1 färjerederi – V2V Vacations. Victoria till Vancouver färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 3 timmar 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Vancouver Island Kanada överfarten mellan Victoria och Vancouver, då frekvens och restid kan variera.

Vancouver Island-Kanada-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Vancouver Island till Kanada

Om Kanada:

Kanada, världens näst största land enligt total arean, finns i Nordamerika, med USA i söder och Grönland till nordost.

Synonymt med den goda naturen, har Kanada en enorm mängd imponerande landskap som varierar från enorma berg och glittrande glaciärer till kusliga skogar och pittoreska stränder.

Spektakulära stad scener kan hittas i huvudstaden Ottawa, kosmopolitiska Toronto och franskspråkiga Montreal. Inom dessa städer, kan man sätta in sig i en levande konstscen , njuta av varierad mat eller släppa loss på otroliga musik tillställningar som Jazz fester och klassisk repertoar teater.

Om du letar efter för att passera gränsen från USA, finns det regelbundna färjeöverfarter från Seattle, Washington till Vancouver Island. Massor av inrikesrutter finns längs British Columbia kusten, med förbindelser mellan populära Victoria och Grahamön.