Tyskland

Såhär bokar du färjor från Tyskland till Gotland

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Tyskland och Gotland som traffikeras av 1 färjerederi – Hansa Destinations. Rostock till Visby färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 12 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Tyskland Gotland överfarten mellan Rostock och Visby, då frekvens och restid kan variera.

Tyskland-Gotland-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Tyskland till Gotland

Om Tyskland:

Tyskland är en stor nation i västcentrala Europa, känd för dess förtrollande landskap, rika historia och ikoniska mat.

Förutom stereotypiska Bavarian kulturen bestående av öl, korvar och pretzels som hittas i söder, är Tyskland ett mycket mångfaldigt land, som erbjuder något för alla. Huvudstaden, Berlin, har arkitekturiska mästerverk, den kända svarta skogen täcker väst, medan Alperna på södra gränsen erbjuder goda skid ställen.

Lämningar av landets långa historia kan hittan nästan var som helst också, vare sig man promenerar förbi Berlin muren, går runt i ett Andra världskrigs museum eller förundrar över en medeltida kulle fästning.

Med en kustlinje som sträcker sig över nästan 2500 kilometer, har Tyskland ett brett urval av hamnar att välja mellan. Det finns många färje rutter som erbjuds till Skandinavien och de baltiska staterna, vilket gör det till en ypperlig transportations nav för nordöstra Europa.