Skottland

Hur du bokar färjor från Skottland till South Uist

Det finns 2 färjerutter som traffikeras mellan Skottland och South Uist som totalt ger dig 8 överfarter per vecka att välja mellan. Caledonian MacBrayne traffikerar 2 rutter, Mallaig till Lochboisdale går 7 gånger per vecka & Oban till Lochboisdale ca 1 gång i veckan.

Eftersom frekvens och restid på överfarterna kan variera så rekomenderar vi att ni gör en sökning för att ta reda på aktuell information för överfarter från Skottland till South Uist.

Skottland South Uist färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Skottland till South Uist

Om Skottland:

Skottland är det nordligaste av de fyra länder som utgör Storbritannien. Skottland är ett levande och spännande land med ett brett utbud av kulturer och en utomordentligt rika kulturarv.

Vad som gör Skottland till ett sådat enormt populärt turistmål är det stora utbud av attraktioner och aktiviteter som finns förpackade i ett sådant litet och tillgängligt land.

Oavsett om du använder organiserade turer eller utforskar i din egen takt kan ni frossa i den livliga, kosmopolitiska underhållningen av städer. Njuta av rika konstnärliga och kulturella aktiviteter som körs under hela året eller prova några av den bästa maten i köket i världen.Utforska landets dramatiska och färgstarka historia och naturarv, eller ta en mer aktiv roll i en mängd olika sport sysselsättningar som den populära sporten golf!