Puerto Rico

Såhär bokar du färjor från Puerto Rico till Dominikanska republiken

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Puerto Rico och Dominikanska republiken som traffikeras av 1 färjerederi – Ferries Del Caribe. San Juan till Santo Domingo färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 13 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Puerto Rico Dominikanska republiken överfarten mellan San Juan och Santo Domingo, då frekvens och restid kan variera.

Puerto Rico-Dominikanska republiken-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Puerto Rico till Dominikanska republiken

Om Dominikanska republiken:

Dominikanska republiken ligger i ögruppen Stora Antillerna inom karibiska regionen, mellan Puerto Rico i öst och Kuba och Jamaica i väst.

Landet mäter över åtta tusen kvadratkilometer och är den andra största ön i karibien, efter Kuba, och det ståtar med en variation av vackra, naturliga omgivningar, idealt för jungel vandrare och strand vistare.

När solen får ner vaknar Dominikanska republik i liv med karnival firande, spektakulära fester och fiestan.Festligheterna är först och främst koncentrerade i den kända merengue musiken, med nästan varje stad firande kulturella händelser som självständighetsdagen i februari och merengue festivalen i juli.

Regelbundna färjeanslutningar är tillgängliga varje vecka från grannlands ön Peurto Rico. Dominikanska republikens huvudport hittas i huvudstaden Santo Domingo vid sydkusten, medan avgångarna går från San Juan i Puerto Rico.