Kangaroo Island

Jämför färjor från Kangaroo Island till Australien

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Kangaroo Island och Australien som traffikeras av 1 färjerederi – Sealink Kangaroo Island. Penneshaw till Cape Jervis färjeöverfarten traffikeras flera gånger per dag med en beräknad seglingstid från ca Kort 0 timme 45 minut.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Kangaroo Island Australien överfarten mellan Penneshaw och Cape Jervis, då frekvens och restid kan variera.

Kangaroo Island-Australien-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Kangaroo Island till Australien

Om Australien:

Australien är världens sjätte största land, enligt landområde , som består av fastlandet , Tasmanien och tusentals mindre öar.

För en sådan massiv nation, når befolkningen endast cirka 24 miljoner, som kulminerar i en stor yta av andlös, orörd vildmark, känd som "vildmarken ", med nästan nittio procent av australiens invånare bor i kuststäder . Sydney, som är den största, har en samling av stränder och trendiga barer tillsammans med sitt ikoniska operahus och Royal Botanic Garden, botanisk trädgård.

Australiska utflykter inkluderar att åka iväg ut till Whitsunda Islands för dykning i Great Barrier Reef, eller att hoppa över till Kangaroo Island för dess underbara national park, medan Tiwi öarna, i norr, visar upp den fascinerande Aboriginal livsstilen.

Med många öar runt Australiens kust, är det bästa sättet att nå fastlandet att resa med färja, så att man kan njuta av de lysande havs vyer längs vägen.