Kanada

Såhär bokar du färjor från Kanada till Vancouver Island

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Kanada och Vancouver Island som traffikeras av 1 färjerederi – V2V Vacations. Vancouver till Victoria färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 3 timmar 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Kanada Vancouver Island överfarten mellan Vancouver och Victoria, då frekvens och restid kan variera.

Kanada-Vancouver Island-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Kanada till Vancouver Island

Om Kanada:

Kanada är det näst största landet i världen med tanke på totala arean, och gränsar till USA i söder.

Kanada är endast inte välsignad med ett av de mest hisnande naturlandskap i världen, utan det ger också en mångsidig kultur och en mängd pulserande städer.

Det är en oas för alla typer av resenärer, du kan upptäcka späckhuggare längs västkusten, åka ner Whistler Mountain, utforska Colonial landmärken eller prova något utsökta från det franska köket i en surrande metropol.

British Columbias strandlinje sträcker sig över 25.000 km och öarna Graham och Victoria finns strax utanför kusten, det finns gott om färje utgångspunkter att välja mellan. Det finns många rutter, både internationella och inhemska, och alla drivs av högsta kvalitets rederier.