Kanada

Såhär bokar du färjor från Kanada till Vancouver Island

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Kanada till Vancouver Island. Färjorna förbinder för tillfället 5 hamnar in Kanada med 6 hamnar i Vancouver Island.Det finns ett kombinerat antal på upp till 42 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 8 färjelinjer som traffikeras av 2 färjerederier där BC Ferries & V2V Vacations är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 1 timme 30 minuter (Powell River till Little River).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Kanada och Vancouver Island, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Kanada-Vancouver Island-färjekarta

Klicka här för karta

Om Kanada:

Kanada är det näst största landet i världen med tanke på totala arean, och gränsar till USA i söder.

Kanada är endast inte välsignad med ett av de mest hisnande naturlandskap i världen, utan det ger också en mångsidig kultur och en mängd pulserande städer.

Det är en oas för alla typer av resenärer, du kan upptäcka späckhuggare längs västkusten, åka ner Whistler Mountain, utforska Colonial landmärken eller prova något utsökta från det franska köket i en surrande metropol.

British Columbias strandlinje sträcker sig över 25.000 km och öarna Graham och Victoria finns strax utanför kusten, det finns gott om färje utgångspunkter att välja mellan. Det finns många rutter, både internationella och inhemska, och alla drivs av högsta kvalitets rederier.