Kanada

Hur du bokar färjor från Kanada till Swindle Island

Det finns 3 färjerutter som traffikeras mellan Kanada och Swindle Island som totalt ger dig 3 överfarter per vecka att välja mellan. BC Ferries traffikerar 3 rutter, Bella Bella till Klemtu går 1 gång per vecka, Port Hardy till Klemtu ca 1 gång i veckan & Prince Rupert till Klemtu ca 1 gång i veckan.

Eftersom frekvens och restid på överfarterna kan variera så rekomenderar vi att ni gör en sökning för att ta reda på aktuell information för överfarter från Kanada till Swindle Island.

Kanada Swindle Island färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Kanada till Swindle Island

Om Kanada:

Kanada är det näst största landet i världen med tanke på totala arean, och gränsar till USA i söder.

Kanada är endast inte välsignad med ett av de mest hisnande naturlandskap i världen, utan det ger också en mångsidig kultur och en mängd pulserande städer.

Det är en oas för alla typer av resenärer, du kan upptäcka späckhuggare längs västkusten, åka ner Whistler Mountain, utforska Colonial landmärken eller prova något utsökta från det franska köket i en surrande metropol.

British Columbias strandlinje sträcker sig över 25.000 km och öarna Graham och Victoria finns strax utanför kusten, det finns gott om färje utgångspunkter att välja mellan. Det finns många rutter, både internationella och inhemska, och alla drivs av högsta kvalitets rederier.