Kanada

Hur du bokar färjor från Kanada till Nova Scotia

Det finns 2 färjerutter som traffikeras mellan Kanada och Nova Scotia som totalt ger dig 29 överfarter per vecka att välja mellan. Northumberland Ferries traffikerar 1 rutt, Wood Islands till Caribou går 15 gånger i veckan. Bay Ferries traffikerar 1 rutt, St John (New Brunswick) till Digby går 14 gånger i veckan.

Eftersom frekvens och restid på överfarterna kan variera så rekomenderar vi att ni gör en sökning för att ta reda på aktuell information för överfarter från Kanada till Nova Scotia.

Kanada Nova Scotia färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Kanada till Nova Scotia

Om Kanada:

Kanada är det näst största landet i världen med tanke på totala arean, och gränsar till USA i söder.

Kanada är endast inte välsignad med ett av de mest hisnande naturlandskap i världen, utan det ger också en mångsidig kultur och en mängd pulserande städer.

Det är en oas för alla typer av resenärer, du kan upptäcka späckhuggare längs västkusten, åka ner Whistler Mountain, utforska Colonial landmärken eller prova något utsökta från det franska köket i en surrande metropol.

British Columbias strandlinje sträcker sig över 25.000 km och öarna Graham och Victoria finns strax utanför kusten, det finns gott om färje utgångspunkter att välja mellan. Det finns många rutter, både internationella och inhemska, och alla drivs av högsta kvalitets rederier.