Fiji

Såhär bokar du färjor från Fiji till Nanuya Lailai Island

Det finns 2 färjelinjer mellan Fiji och Nanuya Lailai Island, vilket ger dig 14 överfarter per vecka att välja bland. Awesome Adventures Fiji trafikerar 2 rutter, Denarau till Gold Coast Resort går 7 gånger per vecka & Denarau till Nanuya Island Resort ca 7 gånger i veckan.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Fiji till Nanuya Lailai Island.

Fiji-Nanuya Lailai Island-färjekarta

Klicka här för karta

Om Fiji:

Fiji är en skärgård i södra Stilla havet som består av ungefär 330 öar, varav endast en tredje del är bebodda.

Som en ledare i ekoturism samt hem för oändligt av vykorts stränder och livfullt färgrika korall rev, är Fiji vackert både på land och under vågorna. Det anses också vara "världens mjuka korall huvudstad", och erbjuder några av de bästa dyknings ställen i Stilla havet.

Fiji har ett stort urval när det kommer till att hitta ens perfekta miljö, öarna Mamanuca och Yasawa Islansd som är spridda över huvud öns nordvästra kust erbjuder allting från ett vibrant nattliv till spektakulära natursköna promenader. Å andra sidan, bjuder Viti Levus energiska, mångkulturella städer och marknader en paus från de lata eftermiddagarna på stranden.

Med tanke på mängderna av öar och holmar i Fiji, finns det ett enormt urval av seglingar som avgår från Denarau på Viti Levus väst kust. Med många rutter försedda många gånger per dag, är det lättaste sättet att resa runt detta tropikala paradis med färja.