Fiji

Såhär bokar du färjor från Fiji till Kuata Island

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Fiji och Kuata Island som traffikeras av 2 färjerederier – Awesome Adventures Fiji & South Sea Cruises. Denarau till Barefoot Kuata Island färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 2 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Fiji Kuata Island överfarten mellan Denarau och Barefoot Kuata Island, då frekvens och restid kan variera.

Fiji-Kuata Island-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Fiji till Kuata Island

Om Fiji:

Fiji är en skärgård i södra Stilla havet som består av ungefär 330 öar, varav endast en tredje del är bebodda.

Som en ledare i ekoturism samt hem för oändligt av vykorts stränder och livfullt färgrika korall rev, är Fiji vackert både på land och under vågorna. Det anses också vara "världens mjuka korall huvudstad", och erbjuder några av de bästa dyknings ställen i Stilla havet.

Fiji har ett stort urval när det kommer till att hitta ens perfekta miljö, öarna Mamanuca och Yasawa Islansd som är spridda över huvud öns nordvästra kust erbjuder allting från ett vibrant nattliv till spektakulära natursköna promenader. Å andra sidan, bjuder Viti Levus energiska, mångkulturella städer och marknader en paus från de lata eftermiddagarna på stranden.

Med tanke på mängderna av öar och holmar i Fiji, finns det ett enormt urval av seglingar som avgår från Denarau på Viti Levus väst kust. Med många rutter försedda många gånger per dag, är det lättaste sättet att resa runt detta tropikala paradis med färja.