Dominikanska republiken

Såhär bokar du färjor från Dominikanska republiken till Puerto Rico

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Dominikanska republiken och Puerto Rico som traffikeras av 1 färjerederi – Ferries Del Caribe. Santo Domingo till San Juan färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 13 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Dominikanska republiken Puerto Rico överfarten mellan Santo Domingo och San Juan, då frekvens och restid kan variera.

Dominikanska republiken-Puerto Rico-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Dominikanska republiken till Puerto Rico

Om Dominikanska republiken:

Dominikanska republiken är det andra största landet i Karibien, och delar dess öar med Haiti i väst.

Erbjudandes karibiens mest mångfaldiga terräng, har Dominikanska republiken något för alla, från spännings sökare till de som älskar att ha roligt i solen. En dag kan man vandra i täta regnskogar och nästa dag kan man igen ta in solstrålar på en vit strand. En annan av landets top attraktioner är det breda urvalet av fina, året om golf kurser.

Det ståtar med några imponerande utmärkelser inkluderande karibiens högsta ställe och största sjö, likaväl som Americas första katedral, slott och kloster i Santo Domingo’s kolonial Zon, så det finns mycket att se och göra i detta vackra land.

Dominikanska republikens huvudport hittas i huvudstaden Santo Domingo, på sydkusten som tjänas av ett stort nätverk av vägar includerande DR-1 motorvägen. Porten är en andvändbar inkörsport för grannlands ön Puerto Rice i öst, med frekventa seglingar varje vecka till San Juan vid nordkusten.