Cypern

Såhär bokar du färjor från Cypern till Turkiet

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Cypern och Turkiet som traffikeras av 1 färjerederi – Akgunler Denizcilik. Kyrenia till Tasucu färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 6 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Cypern Turkiet överfarten mellan Kyrenia och Tasucu, då frekvens och restid kan variera.

Cypern-Turkiet-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Cypern till Turkiet

Om Turkiet:

Turkiet är ett "eurasisk" land som är ligger i två olika världsdelar så som västra Asien och sydöstra Europa. Turkiet gränsar även till tre olika hav: Svarta havet som ligger norr om Turkiet, Egeiska havet ligger i väst och Medelhavet i sydväst.

Ett stort och varierat land har Turkiet otroliga landskap. Turkiet är känt som en stor destination att åka till för att få avkoppling men även för att upptäcka några av världens viktigaste fornhistoriska ting.

Som turistmål, är Turkiet verkligen en spännande blandning av väst och öst och landet fortsätter att växa i popularitet.