Jämför färjor från Belgien till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Belgien

Flerspråkiga och mångkulturella Belgien gränsar till Frankrike, Tyskland, Luxemburg, Holland och Nordsjön.
Belgien består i huvudsak av tre huvudområden: Flandern, den flamländska nederländska språkiga regionen i norra delen av landet, Vallonien, den fransktalande regionen i södra delen, och dess huvudstad Bryssel, inklämd i centrum.
Lurande stereotypen om Belgien är att det är ett trist och tråkigt land, men hur kan detta vara sant för en nation känd för öl, musslor, choklad, våfflor och chips med majonnäs?
Huvudstaden, Bryssel, är en av Europas mest mångkulturella städer ända sedan Eurostar, en otroligt populär stadssemester destination, varit med i bilden. Landet är mer än bara dess huvudstad och har häpnadsväckande konsthistoria och mer än 60 UNESCO världsarv.
Belgien är en utmärkt portgång för att resa till norra England eller utanför från den europeiska kontinenten, och den hjälper en att undvika onödiga motorvägs kilometrar. Färjorna är relativt frekventa och kör året runt. Kryssningen ombord möjliggör en enkel stressfri resa.

Om England

England är den största och mest bosatta av de fyra 'hem nationerna' som gör upp Stor britannien.

Geografiskt sett definieras England som regionen i de centrala och södra delarna av Stor britannien med Skottland i norr, Wales i väst och norra Irland i väst över Irländska sjön.

England kan delas in i Norra England och Södra England med London i söder som huvudstad och center för finans och kultur.

Att resa med färja är ett väldigt populärt och väl utvecklat sätt att nå England, speciellt med besökare från Irland och norra Europa. Det är ändå en ö.

Med en nummer av färje portar som erbjuder förbindelser från Irland över irländska sjön, Frankrike över kanalen och Holland över nordsjön, är det inget under att korsningar till England och dess många världs klass portar drivs av några av de största, lyxigaste och mest väl kända rederier det finns.

Färjor från Belgien till England

Kundtjänst

CSBannerText