Australien

Såhär bokar du färjor från Australien till Tiwi Islands

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Australien och Tiwi Islands som traffikeras av 1 färjerederi – Sealink Northern Territory. Cullen Bay till Wurrumiyanga färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 2 timmar 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Australien Tiwi Islands överfarten mellan Cullen Bay och Wurrumiyanga, då frekvens och restid kan variera.

Australien-Tiwi Islands-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Australien till Tiwi Islands

Om Australien:

Australien är det sjätte största landet i världen, belägen mellan Stilla havet och Indiska oceanen.

Omringande den 35,000 km fastlands kusten hittas många öar inkluderande enorma Tasmania i södern och världskända, vackra Whitsundays i nordöst.

Med nästan alla store bosättningar belägna längs med kusten kan man hitta "hangouts" på stränderna, utmärkta skaldjur och trendiga konst scener i alla stora städer. Men det är inte allt, omfattande vildermarken väntar på dem som söker efter lugn och ro bort från de livliga turist "hotspots", och den är också hem för de spektakulära Ayers Rock, känd med dess ursprungliga namn "Uluru".

Som ett isolerat öland fransad av öar samt skärgårdar erbjuder Australien många inrikes färjerutter. Beroende på var du är längs kusten, räcker det med att ta en kort tur med färjan för att nå stora barriärrevet, Kangaroo Island, Tasmanien och många fler underbara destinationer.