Australia

Jämför färjor från Australien till Kangaroo Island

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Australien och Kangaroo Island som traffikeras av 1 färjerederi – Sealink Kangaroo Island. Cape Jervis till Penneshaw färjeöverfarten traffikeras flera gånger per dag med en beräknad seglingstid från ca Kort 0 timme 45 minut.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Australien Kangaroo Island överfarten mellan Cape Jervis och Penneshaw, då frekvens och restid kan variera.

Australien-Kangaroo Island-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Australien till Kangaroo Island

Om Australien:

Australien är det sjätte största landet i världen, belägen mellan Stilla havet och Indiska oceanen.

Omringande den 35,000 km fastlands kusten hittas många öar inkluderande enorma Tasmania i södern och världskända, vackra Whitsundays i nordöst.

Med nästan alla store bosättningar belägna längs med kusten kan man hitta "hangouts" på stränderna, utmärkta skaldjur och trendiga konst scener i alla stora städer. Men det är inte allt, omfattande vildermarken väntar på dem som söker efter lugn och ro bort från de livliga turist "hotspots", och den är också hem för de spektakulära Ayers Rock, känd med dess ursprungliga namn "Uluru".

Som ett isolerat öland fransad av öar samt skärgårdar erbjuder Australien många inrikes färjerutter. Beroende på var du är längs kusten, räcker det med att ta en kort tur med färjan för att nå stora barriärrevet, Kangaroo Island, Tasmanien och många fler underbara destinationer.