Jämför färjor från Alderney till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Alderney

Alderney är den tredje största ön av Kanalöarna som är en av de få orörda, fredliga, naturliga och lugna brittiska öarna.

Ön Alderney är 7,8 km² stor, vilket gör den till den tredje största ön av Kanalöarna, och har ca 2 400 invånare. Liksom sina grannar Guernsey och Jersey, har Alderney ett milt klimat och är självständigt med en egen regering.

Trots sin närhet till det franska fastlandet (12 km), Guernsey (37 km), Jersey (48 km) och Isle of Wight (97 km), har Alderney lyckats undvika den vanliga turismen.

Om Frankrike

Under de senaste 20 åren, har Frankriket varit nära toppen på listan av världens mest populära turist destinationer och är en av de mest mångfaldiga länderna geografiskt sett i Europa.

Enligt land arean är Frankrike det största landet i västra Europa och en av de enda länderna som har både Atlanten och Medelhavet som kuster. Frankrike handlar inte endast om Paris ikoniska Eiffel torn eller Mona Lisas leende; även de fina byarna på landsbyggden, fantastiska lavenderfält och vingårdar är endast toppen av isberget när det handlar om att besöka de många sevärdheterna och attraktionerna i Frankrike. Detta är ett land som alltid har något nytt att erbjuda.

Det finns många sätt att nå Frankrike på och färja är ett av de lättaste och populäraste alternativen. De flesta av Europas största och bästa rederien förbinder Frankrike med många olika länder och öar med regelbundna korsningar tillgängliga från Storbritannien och Irland till norr och öarna i Medelhavet samt Nordafrika i södra delen av landet.

Färjor från Alderney till Frankrike

Kundtjänst

CSBannerText