Riga

Så här bokar du en färja till Riga

Med Direct Ferries kan du hitta en Färja till Riga och snabbt och enkelt jämföra med andra seglingar till Lettland eller grannländer för att försäkra dig om att du hittar den överfart som passar dig bäst.

Med vårt jämförelseverktyg kan du jämföra alla färjor till Riga och alla tillgängliga alternativ i en snabb och enkel sökning.

Välj bara avgångshamn, rutt, antal passagerare och klicka på sök!

Färjor till Riga

Klicka här för karta

Färja till Riga alternativ

Riga färjetjänster

 • Tallink Silja Stockholm till Riga
  • 4 avgångar per vecka 17 tim
  • Få pris

Färja till Riga recensioner

 • "recension"

  Vi tycker att det var en mycket trevlig båt(färja). Bra servis och trevlig personal.

  'Peter' reste med Färja till Riga med Tallink Silja på Isabelle

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension"

  Vi reste två person - jag och min son. Väg till Lettland var oväntat bra på grund av grupp som spelade. Tillbaka resan blev litet besvikelsen, det var ett annat band, som var lite tråkigt. Färjans fönster skulle vara renare från utsidan att man kan njuta utsikt. Maten var god, tårtbitar också. Det var roliga aktiviteter för barn och vuxna. Personal var trevlig och hjälpsam. Positiva upplevelser. Speciellt vi vill tacka Dace som organiserade aktiviteter och gjorde kvällen roligare. Super tjej som talar många språk och om hon kan inte något språk, klarar situationen galant och på ett roligt sett. Jag var väldigt nöjd för buss som väntade i hamnen och vi kunde åka hem direkt. Bra pris. Väldigt enkelt och bekvämt. Man behöver inte krångla med olika tåg eller bussar. Bra gjort! Jag tänker resa mer och rekommenderar andra.

  'Zita' reste med Färja till Riga med Tallink Silja på Isabelle

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Varför byta till kryssning?"

  Hej! Denna färjerutt är helt perfekt för oss. Jag kan vila efter 800 km körning till Stockholm från Skellefteå och sedan vara fräsch för att köra 500km från Riga - Vitebsk i Vitryssland. Synd bara att man ändrade för oss när vi skulle hem då fick vi köra 800 km från Vitebsk via Riga till Tallinn för att komma till Stockholm utvilad och sedan köra 800 km till för att komma hem till Skellefteå. Hade rätt så ont i rumpan efter detta. Allt detta på grund av att vi blev avbokade av rederiet för att denna rutt mellan Stockholm och Riga ändrades till kryssning istället. Är detta för evigt? Skulle vara tacksam om dem kunde fortsätta med färjerutten igen. M v h Sven Olov Lund

  'Sven-olof' reste med Färja till Riga med Tallink Silja på Romantika

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stockholm till Riga"

  Jag och min partner åkte nyligen från Stockholm till Riga. Vi blev uppgraderade till en Suite, vilket var en underbar överrraskning. Suiten var underbar, maten var fantastisk och servicen med. Jag rekommenderar denna resa starkt till folk som vill åka på en aslappnande resa från Stockholm till Riga.

  'Michael' reste med Färja till Riga med Tallink Silja

  Lӓs mer Läs mindre