Ertürk Lines
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ertürk Lines

Ertürk Lines driver färjor mellan den turkiska hamnen i Cesme och den grekiska ön Chios.

Ertürk Lines etablerades som Ertürk Travel & Shipping 1960 i Izmir, Turkiet och startades för att ge en länk för fordon och passagerare mellan Turkiet och Grekland.

Mot slutet av 1970-talet och början av 1980-talet växte företaget exponentiellt och blev snart medlem av den turkiska resebyråföreningen som endast tilldelas till ledande, flervägliga resegrupper.

Den moderna Ertürk Lines kan skryta om vänlig och kunnig personal som ser till att de som reser får bästa tänkbara service.

Ertürk Lines erbjuder några av de snabbaste och mest frekventa förbindelserna mellan Turkiet och Grekland, med den genomsnittliga seglingstiden på bara tjugo minuter. Förutom de kunniga besättningsmedlemmarna, hittar du ombord sittplatser både inomhus och utomhus, sällskapsrum med moderna möbler och en liten cafeteria med buffé.

Directferries.se jämnför Ertürk Lines tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.