COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ertürk Lines

Ertürk Lines driver färjor mellan den turkiska hamnen i Cesme och den grekiska ön Chios.

Ertürk Lines etablerades som Ertürk Travel & Shipping 1960 i Izmir, Turkiet och startades för att ge en länk för fordon och passagerare mellan Turkiet och Grekland.

Mot slutet av 1970-talet och början av 1980-talet växte företaget exponentiellt och blev snart medlem av den turkiska resebyråföreningen som endast tilldelas till ledande, flervägliga resegrupper.

Den moderna Ertürk Lines kan skryta om vänlig och kunnig personal som ser till att de som reser får bästa tänkbara service.

Ertürk Lines erbjuder några av de snabbaste och mest frekventa förbindelserna mellan Turkiet och Grekland, med den genomsnittliga seglingstiden på bara tjugo minuter. Förutom de kunniga besättningsmedlemmarna, hittar du ombord sittplatser både inomhus och utomhus, sällskapsrum med moderna möbler och en liten cafeteria med buffé.

Directferries.se jämnför Ertürk Lines tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Ertürk Lines rutter och hamnar

Alla rutter med Ertürk Lines

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer