COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Eleuthera

Den långa, smala Bahamiska ön Eleuthera ligger 220 mil öster om floridas kust.

Ön mäter över 110 mil i längden och sträcker sig lite över en mil på bredden i vissa områden, den ståtar med enorma sträckor av vackra, makalösa stränder och är den perfecta destinationen för den som söker sol-ljus, solitud och total avslappning.

På Eleuthera kan det inte vara mera njutsamts att göra absolut ingenting; det finns några komersiella tillflyktsorter och det finns inga tjatande strand försäljare.

Med karibiska havet skvalpande mot den västra kusten och Atlanten i öst, finns det en stor mängd av strand platser maan kan välja mellan.

Ön toppar reseundersökningar konstant. Den var röstad "den bästa ön i Karibien" av tidningen Travel & Leisure magazine år 2015, och Harbour Island District har ljusröda sandstränder som ofta når världens top 10-lista.

Det halv mil långa grott systemet i Hatchet Bay, vid Gregory Town, väntar på att bli utforskad av vilken som helst spänningssökare. Kom ihåg att hämta en fackla för att beundra de fascinerande kol signaturerna som har funnits där sedan 1800-talet.

Det finns även något för gastronomer att tala om; Eleutheras ananaser anses vara de sötaste i världen och är den perfekta strand förfriskningen.

Ön är faktist värd för en årlig ananas festival i Gregory Town som verlkigen borde upplevas. Det är ettfirande av århundrade gammal jordbruksindustri i juni, inkluderandes ett triathlon, ätnings tevlingar och god live musik.

Den mest frekventa korsningen åker från Nassau på New Providence och kajar i Harbour Island District på Eleutheras nordkust. Det finns färre frekventa korsningar till Governors Harbour på den väst-centrala kusten och mot Current på den nordvästliga kusten.

Populära färjerederier

    • 4 avgångar per vecka 2 tim
    • Få pris

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Eleuthera