Elb Link

Elb-Link erbjuder dagliga färjelinjer över floden Elbe mellan städerna Cuxhaven i norra Tyskland och Brunsbüttel, som ligger vid den västra mynningen av Kielkanalen, den mest trafikerade konstgjorda farleden i världen.

Elb Link grundades 2015 och då de är ett såpass nybildat företag så erbjuder de innovativa och moderna tjänster, och ståtar med en flotta av dubbelslutande färjor och en fast tidtabell. Företagets främsta mål var att erbjuda en ny transportlänk mellan Niedersachsen och Schleswig-Holstein, med färjor som är tillräckligt breda för att kunna transportera bilar, husbilar och husvagnar. Detta innebär att du nu kan segla från den populära badorten Cuxhaven till Brunsbüttel på bara 80 minuter, till skillnad från att färdas på vägarna vilket tar mycket längre tid.

Under din överfart med Elb Link kan du njuta av fantastisk havsutsikt på deras stora utomhusdäck, koppla av i en kaffelounge och äta i en förstklassig restaurang, så att du kan vara säker på att din resa blir så angenäm som möjligt.

Lӓs mer Läs mindre