Durres
Trieste
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Durres - Trieste är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Durres till Trieste

Durres Trieste-rutten går mellan Albanien och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Adria Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 37 timmar.

Färjetrafiken på Durres Trieste-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Durres till Trieste färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Albanien till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Durres till Trieste?

  Färjeresan från Durres till Trieste tar ungefär 37h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Durres till Trieste?

  Priserna för färjan mellan Durres - Trieste varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Durres - Trieste?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Durres och Trieste, dessa är
  • Adria Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Durres - Trieste?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Durres - Trieste, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Durres - Trieste?

  Ja, mellan Durres - Trieste kan du resan utan bil med
  • Adria Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Durres - Trieste?

  Ja, du kan resa med bil mellan Durres - Trieste med
  • Adria Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Durres - Trieste?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Adria Ferries
 • Vad är avståndet från Durres till Trieste?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Durres och Trieste.

Guide till Durres

Durres är en stad i Albanien och ligger på den centrala albanska kusten cirka 33 km väster om huvudstaden Tirana. Durres är den näst största staden i Albanien och är en av de äldsta och ekonomiskt betydelsefulla i landet. Staden ligger vid kusten på en av de smalaste punkterna i Adriatiska havet med den italienska hamnen i Bari cirka 300 km bort och Brindisi 200 km bort. Staden har också Albaniens största hamn.

Några viktiga byggnader i Durres omfattar huvudbiblioteket, kulturcentret med Alexander Moissi Theatre, Estrada teatern, dockteatern och den filharmoniska orkestern. Det finns också flera museer som Durres arkeologiska museum, kungliga villan i Durres och Museum of History (hus Alexander Moissi).

Staden är värd för Durres Ancient City Wall även kallad Durres slott och den största amfiteatern på Balkan ligger i staden nära hamnen. Denna konstruktion från 100-talet är under övervägande för att förklaras som världsarv av Unesco.

Färjedestinationer tillgängliga från hamnen inkluderar Bari, Ancona, Trieste och Brindisi.


Guide till Trieste

Den italienska staden Trieste ligger i ytterkanten nordöstra Italien och är inklämt av både närliggande Slovenien och även Adriatiska havet. Trieste är bland Italiens mest unika städer och runt Medelhavet, och mycket av sin forna storhet är fortfarande tydligt med sina imponerande byggnader med genomarbetade nyklassicistiska fasader. Tyvärr, är staden ofta förbisedd av besökare som väljer att besöka de mer etablerade italienska städer och deras högt utvecklade , såsom Venedig som är cirka 160 km västerut. Med sina många kulturella sevärdheter, kvalitet museer, ändlösa kaféer och antika romerska lämningar, är Trieste en perfekt bas för besökare som vill utforska denna kust och dess många pärlor, som Castello di Miramare. Många av de bästa turistattraktioner i Trieste återfinns i den medeltida kvartalet i Gamla stan, och även inom den nya stadsdelen, som annars är känd som Borgo Teresiano och är hem till Canal Grande. Den Basilica di San Silvestro är en turistattraktion svårt att missa, eftersom den står på toppen av Colle Capitolino backen. Anor 14: e århundradet, är Trieste katedralen lika imponerande och att finna ordförande över Piazza della Cattedrale.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.