Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är det andra största samt det mest besökta land i Karibien. Det ståtar med en härlig medeltemperatur på 26C och erbjuder ett fantastiskt bergslandskap, orörda stränder och vackrer koloniansk arkitektur som gör det till en ideaisk semesterort.

På sydkusten ligger den största staden, huvudstaden Santo Domingo. Den är landets kulturella, komersiella och politiska hjärta och det kommer aldrig att vara brist på saker att göra.

Medan man är där, ska man ta en promenad runt ‘Zona Colonial’, som är ett av UNESCOS världsarv. Santo Domingo är också hem för den äldsta ständigt använda katedral på västra halvklotet, så glöm inte att ta med kameran. Det finns många historiska monument som Fort Ozama och fascinerande museum med renässans kost också.

Det perfekta sättet att avsluta en dag av skådning i ‘La Capital’är att pröva på livliga nattlivet. ‘Club Murcielago’ligger inne i en enorm grotta genom att besöka det får man en god inblick av de lokala utföra 'Merengue’dansen.

De långa sträckorna av idylliska vita stränder utanför hubudstaden i Punta Cana är perfekt om man vill slappna av omgiven av den vackra naturen. Detta är vart det sannerligen känns som att man är i paradiset då man går längs med mjuk sand och blickar över kristall klart vatten.

Den enda porten ligger i huvudstaden. Den förbinder Dominikanska republiken med San Juan och Mayaguez i Puerto Rico, ett annat vackert land som hittas direkt i öst. Tjänsten är i gång tre gånger i veckan och tar i genomsnitt 14 timmar.

Tjänsterna drivs av America Cruise Ferries som erbjuder kvalitets service med väl utrustade fartyg. Ombord kan man hitta en väl lagrad bar, televisioner och även fantastiska nattklubbar för natt underhållning.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

  • Ferries Del Caribe
    • Få pris

Rutter och hamnar i Dominikanska republiken