Dain Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Dain Ferry

Dain Ferry driver färjetrafik mellan Incheon i Sydkorea och Dalian i Kina flera gånger per vecka, året runt. Sen starten 1996 har rederiet gått stadigt framåt och de har förtjänat sitt rykte som en av Kinas och Sydkoreas mest pålitliga färjeoperatörer.

De moderna kryssningsfartygen har en marschfart på 25 knop och de kan frakta 510 passagerare åt gången. Ombord finns den senaste säkerhetsutrustningen och bekväma sängar som gör det möjligt att sova ett par timmar under resans gång. De större hytterna kan inhysa flera familjer, medan par och vänner kan hyra en mindre, mer privat hytt. Föredrar man att inte betala för en hytt finns många sittområden där man även kan köpa mat och dryck. Eller varför inte glädja nära och kära med billiga souvenirer från taxfreebutiken?

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Dain Ferrys tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med Dain Ferry

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.