Dain Ferry

Dain Ferry erbjuder resor mellan Incheon i Sydkorea och den kinesiska hamnen i Dalian ett antal gånger varje vecka, året runt.

De moderna kryssningsfärjorna mellan den kinesiska gränsstaden och den sydkoreanska fastlandshamnen kan ta upp till 510 passagerare och nå upp till 25 knop på varje utflykt. Ombord på Dain Ferry fartygen kommer du att behandlas med aktuell säkerhetsutrustning, som regelbundet byts ut för att säkerställa att varje passagerare kan koppla av när de seglar havet. Bekväma sängar pryda mycket av logi, vilket gör det möjligt för passagerare att ta ett par timmars sömn när de gör korsningen. Många familjer kan gå ombord i rummen med flera sängar, medan par och vänner kan ha ett mer privat rum.

Sedan introduktionen år 1996 har företaget gått från styrka till styrka, eftersom de bygger ett rykte som en av de mest tillförlitliga och imponerande operatörerna i Sydkorea och Kina. Moderna faciliteter innebär att passagerarna kan njuta av segling, med sittplatser som täcker mycket av korridoren, med mat och dryck som är lättillgängliga. För inköp som kommer att skämma bort dina vänner och familj kan du köpa grossistprodukter i tullfri butik för rabatterade priser.

Directferries.se visar jämnförelser med olika rederier med deras tidtabeller och priser i ett enkel sökning. Jämnför Dain Ferry tidtabeller och priser nu med alla olika rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Dain Ferry rutter och hamnar

Alla rutter med Dain Ferry