CTM Deher
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

CTM Deher

CTM Deher anordnar färjeöverfarter mellan öarna Basse Terre och Terre-de-Haut i Franska Antillerna i södra Karibiska havet.CTM (Compagnie de Transport Maritime) Deher är ett familjeföretag som bildades på 70-talet av Adolphe Deher med målet att förenkla förbindelserna till och från ögruppen Iles des Saintes för såväl lokalbefolkningen som turister.

Företaget driver två höghastighetsfärjor som är specialbyggda för att åka den ca 11 km långa överfarten mellan hamnarna i Trois Rivieres och Les Saintes. Överfarten tar ca 15 min och avgår två gånger per dag i vardera riktning, varje morgon och eftermiddag. Antoinette är ca 33 m lång och kan ta upp till 200 passagerare, 70 i salongen och 130 på soldäck. Färjan har luftkonditionering och en bar ombord. Den större Miss Guadeloupe är ca 35 m lång och kan ta upp till 300 passagerare varav 201 i den luftkonditionerade salongen och 99 på soldäck. En bar med snacks finns att tillgå under resan.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför CTM Dehers tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

CTM Deher routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.