Cruce del Golfo
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Cruce del Golfo

Cruce del Golfo är det första rederiet som erbjuder regelbundna avgångar med passagerarfärjor över Golfo de Fonseca, mellan La Union i El Salvador och Potosi på Nicaraguas kust.

Att korsa Golfo de Fonseca går betydligt fortfare än att åka med buss och det är även en mer naturskön upplevelse. När man färdas över den orörda bukten som har en yta på mer än 3000 kvadratkilometer kan man få syn på delfinstim och blicka ut över mangroveträden som vajar längs kusten och vulkanerna som avtecknar sig i horisonten.

Båten Stella Maris är specialbyggd för att åka just denna sträcka. Här finns plats för 28 passagerare och gott om bagageutrymme. Fartyget drivs av utombordsmotorer på 140 BHP och har tak, öppna sidor med stabila skyddsräcken, gps, radiokommunikation och flytvästar.

Tack vare mer än tjugo års erfarenhet inom sjöfartsbranschen har grundarna, kaptenerna och besättningen god lokalkännedom om djurliv, väderförhållanden och tidvatten. På så sätt kan de garantera en trygg och behaglig resa.

Visa Cruce del Golfo tidtabeller, priser och boka Cruce del Golfo biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Cruce del Golfo med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Ombord Cruce del Golfo

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.