Crown Fast Cruise
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Crown Fast Cruise

Det finns många färjebolag i Bali, men det är inte många som trafikerar sträckan mellan de exklusiva badorterna i Sanur och den avsides belägna pärlan Nusa Penida, som ligger strax sydost om Bali.

Crown Fast Cruise erbjuder ett snabbt och säkert sätt att ta sig mellan Sanur och Nusa Penida över Badungsundet. Eftersom resan bara tar 30 minuter finns det begränsade faciliteter ombord, men tack vare den spektakulära utsikten från utsiktsdäcket har man inte tråkigt en sekund.

Medan du beundrar de fantastiska omgivningarna kan du njuta av det kostnadsfria mineralvattnet från den trevliga och välkomnande besättningen.

Upp till 70 passagerare ryms ombord, och tack vare 80 flytvästar, tre brandsläckare och två livflottar är passagerarnas säkerhet väl sörjd för.

Crown Fast Cruise erbjuder även transferservice till och från hamnen, så att man är väl omhändertagen från första stund.

Med directferries.se kan ni hitta Crown Fast Cruise titabeller, resor och boka Crown Fast Cruise biljetter. Vi jämnför också Crown Fast Cruise med alternativa rederier.

Ombord Crown Fast Cruise

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.