COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cork - Santander är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till Spanien

Rederier som åker mellan Cork och Santander

Färja från Cork till Santander

Jämför och boka din Cork Santander färjebiljett som seglar från Irland till Spanien nu på [--Website--] och du kan spara pengar på din resa!

Få aktuella Cork Santander tidtabeller och priser med alla rederier och jämför innan du bestämmer dig för det alternativ som passar dig bäst.

Välj Cork Santander eller en alternativ färja till Spanien från vår sökfunktion Tider & Priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Guide till Cork

Staden Cork på Irland är beläget i sydvästra delen av landet i provinsen Munster. Staden, den näst största på Irland, ligger på en ö vid floden Lee, som delar sig i två kanaler till väster om staden. Öster om staden, där kanalerna möts igen, leder kajer och bryggor längs floden till Lough Mahon och Corks hamn, en av världens största naturliga hamnar.

Även om det finns lite kvar av den medeltida muromgärdade staden så finns ett starkt byggnadsarv, särskilt från 1800-talet och den viktorianska eran och framåt. Detaljhandeln i Cork stad innehåller en blandning av både moderna, toppmoderna köpcentra och familjeägda lokala butiker. Varuhus tillgodoser alla budgetar, med dyra butiker i ena änden av marknaden och high street-butiker finns också.

Hamnen i Cork färjeterminal har begränsade faciliteter och passagerare som behöver anläggningar annat än väntrum och förfriskningar bör bege sig till Ringaskiddy där posten har ett växlingskontor och turistinformation. Staden Cork är inte mycket längre bort för ett mycket större urval av tjänster. Ringaskiddy kan erbjuda uttagsautomater, restauranger, bensin, bed and breakfast och en del bekvämlighetsshopping.


Guide till Santander

Baserat runt Santander Bay (Bahia de Santander) och bredvid både Biscayabukten och Kantabriska sjön (mar Cantábrico), är denna populära, moderna spanska stads hem till en livlig hamn. Men det är det glittrande stränder Santander som drar under sommaren folkmassorna, särskilt runt den eleganta badorten El Sardinero, där Playa Primera de El Sardinero är en strand som verkligen sticker ut från de andra. De varma sommarmånaderna finns när Santander är som mest populära och bortsett från att sola på de många sandstränder, många besökare väljer att njuta av en kryssning runt kusten, eller en promenad längs Avenida de la Reina Victoria eller vattnet Paseo Maritimo. Andra besökare väljer att hänga i Santander livliga fiske kvartal, som är känd som Barrio Pesquero och det bästa stället att hitta utmärkta fiskrestauranger.

Hamnen i Santander är värd för färjetrafik till Plymouth och Portsmouth i Storbritannien. Resetiden för Portsmouth är cirka 24 timmar och till Plymouth, 20 timmar.