Conocemos Navegando
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Conocemos Navegando

Conocemos Navegando bedriver färjetrafik inom den vackra colombianska ögruppen San Andrés, Providencia och Santa Catalina utanför Nicaraguas östkust och arrangerar även dagsutflykter till den lilla ön Cayo Bolivar.

Företaget startades av en privat entreprenör och har utvecklats till en populär lokal färjeoperatör. Flottans första katamaran, som byggdes 2009, är fortfarande i bruk.

Conocemos Navegandos flotta består av två förstklassiga katamaraner som heter "El Sensation" och "El Splendor" som erbjuder säkra, snabba och angenäma båtturer. Skeppet 'El Sensation' rymmer 65 passagerare och tvåmotoriga 'El Splendor' har 405 hästkrafter och rum för 71 passagerare.

Ombord finns fullt luftkonditionerade sittplatser, moderna bekvämligheter och oslagbar utsikt över skärgården och det färgstarka marina livet i världens tredje längsta barriärrev som är ca 32 kilometer långt.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Conocemos Navegando priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Conocemos Navegando tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Ombord Conocemos Navegando

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.