Colonia Express
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Colonia Express

Rederiet Colonia Express passagerarfärjor korsar Rio de la Plata-deltat i Sydamerika och förbinder den argentinska huvudstaden Buenos Aires med den uruguayanska staden Colonia del Sacramento.

Colonia Express är ett smidigt sätt att ta sig mellan de två länderna om du reser med liten budget, då de erbjuder säker och högkvalitativ färjetrafik till överkomligt pris.

Flottan består av de två höghastighetskatamaranerna Buenos Aires Express och Colonia Express, varav Colonia Express är det större skeppet. Fartygen är utrustade med moderna säkerhetssystem och kafé med självbetjäning, butik, LCD-TV och bekväma säten.

Utöver färjeresor så erbjuder Colonia Express passagerarna en exklusiv busstransfer mellan Montevideo och Punta del Este i Uruguay så att du enkelt kan resa inom landet.

Med directferries.se kan ni hitta Colonia Express titabeller, resor och boka Colonia Express biljetter. Vi jämnför också Colonia Express med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Colonia Express

  • "Allt ok"

    Oklart om rutten, men när det väl bar av flöt det på väldigt fint. Bekväm buss från Colonia.

    Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.