COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitanova Marche - Stari Grad är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Hvar

Rederier som åker mellan Civitanova Marche och Stari Grad

Färja från Civitanova Marche till Stari Grad

Hos Direct Ferries kan du jämföra Italien till Hvar färjor på Civitanova Marche Stari Grad färjerutt med vår snabba och enkla sökfunktion för tillgänglighet och bästa pris.

Få aktuella Civitanova Marche Stari Grad tidtabeller och priser med alla rederier och jämför innan du bestämmer dig för det alternativ som passar dig bäst.

Välj Civitanova Marche Stari Grad eller en alternativ färja till Hvar från vår sökfunktion Tider & Priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Guide till Stari Grad

Stari Grad fungerar som en populär inkörsport till Paklenica nationalpark och ligger cirka 45 km norr öster om Zadar som är knappt en timme bort och nås genom att ta vägen till Rijeka. Stari Grad är en stad belägen på den norra sidan av ön Hvar i Dalmatien i Kroatien och ligger i slutet av en lång skyddad vik och anses vara en av de äldsta städerna i Europa. Bussar gör att staden är lätt att nå i centrum liksom utanför Hotel Alan på Dr Franje Tudmana. Många människor kommer till Stari Grad för att dra nytta av de rikliga campingplatser där, särskilt eftersom den intilliggande nationalparken inte tillåter camping.

En promenad genom Stari Grad centrum på smala gator och genom små torg framkallar en känsla av det förflutna. Den mest framstående byggnaden i Stari Grad är Tvrdalj en stor och väl bevarad befäst borg gång tillhör den noterade kroatiska poeten Petar Hektorovic. Lägg märke till latin och kroatiska inskriptioner i väggarna och statyn av Petar Hektorovic framför slottet.

Från stadens hamn, färjetrafik fungerar till Pescara Ancona Rijeka Korcula Dubrovnik och Mljet.