Catalina Flyer
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Catalina Flyer

Catalina Flyer är ett amerikanskt färjerederi som erbjuder tur- och returfärjor från Newport Beach till Catalina Island under hela året. Catalina Flyer ligger bara en kort bit från Los Angeles centrum och har funnits i transporttjänsten sedan 1988 och erbjuder täta turer varje dag från Newport Beach till Avalon.

Catalina Flyer är en katamaranfärja som kan transportera upp till 600 passagerare under en enda resa. Det tar vanligtvis cirka 75 minuter att genomföra rundresan, vilket gör det till en snabb och enkel färjerutt. Dessutom kan passagerarna köpa förfriskningar och snacks i snackbaren ombord. Det finns också ett soldäck tillgängligt så att passagerarna kan njuta av den spektakulära kustutsikten längs vägen. Tänk på att du bör anlända en timme före din planerade avgångstid.

Med directferries.se kan ni hitta Catalina Flyer titabeller, resor och boka Catalina Flyer biljetter. Vi jämnför också Catalina Flyer med alternativa rederier.

Alla rutter med Catalina Flyer

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.