Cataferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Cataferry

Cataferry är en passagerartransporttjänst som erbjuder regelbundna färjor från Malaysias fastland till Tioman Island med avgång från ett stort antal destinationer, bland annat Kampung Tekek, Kampung Paya, Kampung Genting, Kampung Air Batang, Kampung Salang, Kampung Juara, Kampung Mukut, Tanjung Gemok och Mersing.

Cataferry har fartyg som kan transportera upp till 177 passagerare under en enda resa, med bekväma sittplatser på huvuddäck och premiumdäck. Det finns också bänkar på soldäcket. Passagerarna kan njuta av en mängd olika faciliteter ombord, bland annat en snackbar, TV-underhållning, bagageutrymmen, toaletter, luftkonditionering och WiFi.

Alla deras fartyg är utrustade med den senaste tekniken från vattentäta skott för att klara tuffa väderförhållanden och ett länspumpssystem i den osannolika händelsen av en nödsituation.

Directferries.se jämnför Cataferry tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.