Caribbean Sprinter
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Caribbean Sprinter

Caribbean Sprinter, tidigare känt som Ocean Ferry Belize, är en ledande karibisk operatör som erbjuder regelbundna färjor från Belize City, San Pedro och Caye Caulker. De erbjuder den snabbaste servicen i regionen och sparar passagerare ungefär en timme på en tur och returresa från Belize City till San Pedro.

Caribbean Sprinter-färjorna kan transportera mellan 60 och 110 passagerare under en enda resa. Varje fartyg är utrustat med minst två motorer för optimal hastighet och är särskilt utformade med V-formade skrov för att garantera den smidigaste resan oavsett väderförhållanden. De drivs också av ett erfaret team som tar hand om alla dina behov under hela resan.

Passagerarna uppmanas att anlända minst en timme före planerad avgång för att få tid för incheckning.

Med directferries.se kan ni hitta Caribbean Sprinter titabeller, resor och boka Caribbean Sprinter biljetter. Vi jämnför också Caribbean Sprinter med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.