Buquebus
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Buquebus

Buquebus åker mellan Argentinas huvudstad Buenos Aires till Montevideo och Colonia del Sacramento i Urugay.

Rederiet grundades 1982 av Juan Carlos López Mena under namnet Ríos Argentinos. Företaget expanderade snabbt och blev det viktigaste transportföretaget i River Plate-regionen.

Buquebus äger en flotta på tio fartyg som avgår flera gånger dagligen under hela året. Färjorna avgår oftare under högsäsong för att möta den stora efterfrågan bland argentinare och ett växande antal turister som söker sig till lugnet i Uruguay och södra Brasilien.

Ombord den senaste snabbfärjan, som döpts efter den argentinske påven Francisco, finns barer, VIP-områden och en enorm taxfreebutik, så det finns mycket att roa sig med under resan.

Francisco byggdes i Australien 2010, sjösattes i slutet av 2013, och rymmer upp till 1024 passagerare och 150 bilar. Eftesom Francisco kan hålla en hastighet av 107 km i timmen är det en av världens snabbaste färjor och resan över Rio de la Platas mynning tar bara två timmar. Dessutom drivs Francisco med flytande naturgas vilket gör farkosten både modern och miljövänlig.

Buquebus arrangerar även busstransfer till och från stadens badorter Punta del Este och Piriapolis så att resan blir extra lätt och smidig. Så strunta i flyget, Buquebus färjelinjer är det bästa sättet att ta sig mellan Argentina och Uruguay!

Med directferries.se kan ni hitta Buquebus titabeller, resor och boka Buquebus biljetter. Vi jämnför också Buquebus med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.