Boston Harbor City Cruises
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Boston Harbor City Cruises

Boston Harbor Cruises seglar från Massachusetts huvudstad Boston till kuststäderna Salem och Provincetown samt Georges Islands och Spectacle Island i Bostons hamn.

Boston Harbor Cruises grundades av Matthew Hughes 1926, i syfte att ge Bostons invånare möjlighet att semestra på de närliggande öarna. Det har vuxit till ett av de största privatägda rederierna i USA, och stadens största arbetsgivare inom sjötransportsektorn.

Rederiet har sitt säte i en av stadens historiska hamnar och ståtar med över 500 dagliga avgångar, 250 helårsanställda samt över 600 säsongsarbetare. Trots företagets storlek erbjuder Boston Harbor Cruises en personlig och vänlig service som har sin grund i den familjeorienterade företagsfilosofin.

Vilka färjor använder Boston Harbor Cruises?

Fartyget "Nathanial Bowditch", som är döpt efter den moderna sjöfartens upphovsman, har rum för 149 passagerare på sina två däck och är drygt 28 meter lång. Med en marschfart på upp till 33 knop är det ett av de snabbaste sätten att ta sig från Boston till Salem.

Salacia, en av havets gudinnor enligt romersk mytologi, är en av de största och snabbaste katamaranerna i sitt slag på hela kontinenten.

Ombord detta fartyg finns moderna bekvämligheter, en cocktailbar och en informationsdisk som kan tipsa om bra restauranger och hjälpa dig att boka biljetter till turistattraktioner - vilket gör din resa till Harbor Islands ännu smidigare.

Directferries.se jämnför Boston Harbor City Cruises tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Boston Harbor City Cruises routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.