BornholmerFærgen
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

BornholmerFærgen

BornholmerFærgen är ett danskt rederi som driver färjetrafik mellan Tyskland, Danmark, Sverige och Bornholm.

BornholmerFærgen har funnits i mer än 140 år med det huvudsakliga syftet att transportera passagerare, post och gods till och från Bornholm. Rederiet bytte namn 2010 från Bornholmstrafikken till BornholmerFærgen.

Den pittoreska ön Bornholm kallas ofta 'Danmarks unika pärla i Östersjön'. Oavsett om man kallar den solskensön eller den steniga ön erbjuder Bornholm en mängd unika upplevelser som inte får missas.

Flottan består av tre skepp, bekväma och moderna färjor som heter Villum Clausen, Povl Anker och Hammerrodde. Ombord varje fartyg finns butiker, bistro och lekområden för barn. På längre sträckor finns tjusiga kabiner att tillgå.

Med directferries.se kan ni hitta BornholmerFærgen titabeller, resor och boka BornholmerFærgen biljetter. Vi jämnför också BornholmerFærgen med alternativa rederier.

Omdömen om BornholmerFærgen

 • "Resa till och från Bornholm"

  Behaglig resa

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Pålitligt"

  Går och kommer i tid. Väldigt hundvänligt, trevligt utrymme - lika fint som övriga platser,och plats för många hundar. Stort plus då att hundar inte måste sitta i bilen. I övrigt var det lite knöligt att köra in och ut ur färjan, bör vara en ganska bra bilförare då bilar måste ställas tätt inpå varandra och det måste gå fort när man ska köra ut ur färjan. Man får dock bra hjälp av lastpersonal. Men i övrigt en trevlig överfart!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ystad-Bornholm"

  Trevlig resa!

  Lӓs mer Läs mindre
 • " ÖVERFARTER"

  BRA ÖVERFARTER, GOTT OM PLATS

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.