BornholmerFærgen

BornholmerFærgen är ett danskt rederi som driver färjetrafik mellan Tyskland, Danmark, Sverige och Bornholm.

BornholmerFærgen har funnits i mer än 140 år med det huvudsakliga syftet att ge transport av passagerare, post och gods till och från Bornholm. Namnet på rederiet ändrades till BornholmerFærgen från Bornholmstrafikken 2010.

Den pittoreska ön Bornholm är Danmarks unik pärla i Östersjön. Oavsett om man kallar den solskensön eller den steniga ön erbjuder Bornholm en mängd unika upplevelser som man inte får missa.

Med directferries.se kan ni hitta BornholmerFærgen titabeller, resor och boka BornholmerFærgen biljetter. Vi jämnför också BornholmerFærgen med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med BornholmerFærgen

BornholmerFærgen kundrecensioner

 • "En härlig ö"

  Det var väldigt smidigt att boka via internet men omöjligt att få tag på någon via telefon. Incheckningen via biljettautomaten var också bra, gick även att få hjälp på plats med ev ombokning om plats fanns. Bornholm som ö är underbar o borde besökas av fler svenskar. Det är dock relativt dyrt att åka över med husbil som vi gjorde, nästan 4000 kr tor vilket gör att säkert folk drar sig för att åka över. Är man pensionär så är det tydligen halva priset, då känns det mer rimligt. Resan går snabbt och smidigt och man hinner både äta o handla lite på färjan. Inga röda pölser på färjan drar dock ner betyget lite, tog dock igen det på ön.

  Roger' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabbt och smidigt"

  Snabbt och smidigt!

  Britt' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Transport"

  Snabb transport.

  Lars-inge' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Inte bra"

  ALLDELES för trångt för bilen . Kom knappt ut. Okunnig personal som ordnar parkeringen på färjan

  Sonny' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer