BornholmerFærgen

BornholmerFærgen är ett danskt rederi som driver färjetrafik mellan Tyskland, Danmark, Sverige och Bornholm.

BornholmerFærgen har funnits i mer än 140 år med det huvudsakliga syftet att transportera passagerare, post och gods till och från Bornholm. Rederiet bytte namn 2010 från Bornholmstrafikken till BornholmerFærgen.

Den pittoreska ön Bornholm kallas ofta 'Danmarks unika pärla i Östersjön'. Oavsett om man kallar den solskensön eller den steniga ön erbjuder Bornholm en mängd unika upplevelser som inte får missas.

Flottan består av tre skepp, bekväma och moderna färjor som heter Villum Clausen, Povl Anker och Hammerrodde. Ombord varje fartyg finns butiker, bistro och lekområden för barn. På längre sträckor finns tjusiga kabiner att tillgå.

Lӓs mer Läs mindre

Omdömen om BornholmerFærgen

 • " ÖVERFARTER"

  BRA ÖVERFARTER, GOTT OM PLATS

  Staffan' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bornhplmresa Juli 2015"

  Enkelt att boka (och boka om) + bra resa

  Roger' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En härlig ö"

  Det var väldigt smidigt att boka via internet men omöjligt att få tag på någon via telefon. Incheckningen via biljettautomaten var också bra, gick även att få hjälp på plats med ev ombokning om plats fanns. Bornholm som ö är underbar o borde besökas av fler svenskar. Det är dock relativt dyrt att åka över med husbil som vi gjorde, nästan 4000 kr tor vilket gör att säkert folk drar sig för att åka över. Är man pensionär så är det tydligen halva priset, då känns det mer rimligt. Resan går snabbt och smidigt och man hinner både äta o handla lite på färjan. Inga röda pölser på färjan drar dock ner betyget lite, tog dock igen det på ön.

  Roger' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Bornholm"

  Hej! Vi är mycket förvånade över hur smidigt och väl allt har fungerat. Bemötandet och vägledningen från er trevliga personal i hamnarna och på båten gör resan så mycket roligare. Ingen trängsel, gott om utrymme mellan fordonen mm gör resan till ett stort nöje. Vi kommer tillbaka!!

  Klas' reste med BornholmerFærgen

  Lӓs mer Läs mindre