Boonsiri High Speed Ferries

Boonsiri High Speed Ferries åker med höghastighetskatamaran mellan Thailands fastland och de tropiska semesteröarna Koh Mak och Koh Kood.

Färjan avgår från terminalen i Leam Sok i Trat, Thailands östligaste provins, och åker till Ao Salad Pier på västra sidan av Koh Kood och till Ao Nid Pier i norra Koh Mak.

Boonsiris katamaran Koh Kood Fantasea har en hastighet på upp till 25 knop och kapacitet för ca 200 passagerare, och är i bruk så gott som dagligen året runt. Det finns luftkonditionerade utrymmen med bekväma sittplatser på de två däcken och även sittplatser högst upp på utedäck för de som vill njuta av den fantastiska utsikten.

Företaget erbjuder även busstransfer till Leam Sok från Khao San Road i Bangkok och vissa hotel i Pattaya, vilket gör resan till Thailands vackra öar ännu enklare. Transferservicen finns tillgängligt på begäran och måste bokas i förväg.

Med directferries.se kan ni hitta Boonsiri High Speed Ferries titabeller, resor och boka Boonsiri High Speed Ferries biljetter. Vi jämnför också Boonsiri High Speed Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Boonsiri High Speed Ferries