Bluemar Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Bluemar Ferries

Bluemar Ferries är det första rederiet som trafikerar sträckan mellan Spaniens näst största stad, Barcelona och den livliga katalonska kuststaden Sitges söder om Barcelona.

Bluemar Ferries grundades av entreprenörer med lång sjöfartserfarenhet och de erbjuder passagerare en snabb och trevlig resa över Baleariska havet.

Ombord katamaranen "The BlueCat", som har kapacitet för 300 passagerare och färdas med en hastighet av 34 knop, tar sig Bluemar Ferries från Barcelona till Sitges på mindre än en timme. Fartyget har ett rymligt övre däck samt ett nedre däck med bekväma sittplatser där du kan njuta av den fantastiska utsikten över Medelhavet under resan.

Ombord färjan finns många faciliteter, bland annat en bar som serverar färska snacks, luftkonditionerade sittplatsområden, handikappsanpassning och skötrum för passagerare med spädbarn.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Bluemar Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Bluemar Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.