Blueline

Blueline driver färjetrafik som transporterar passagerare och fordon mellan Kroatien och Italien.

Bluelines besättning och personal strävar efter att överträffa era förväntningar under överfarten med deras första klass service, högsta kvalitet upplevelse, tullfria butiker och hytter.

Blueline färjor har anslutningar året runt mellan den italienska hamnen i Ancona och den kroatiska hamnen i Split, samt säsongs tjänster till de kroatiska hamnarna i Stari Grad och Vis.

Bluelines färjor transporterar omkring 200.000 passagerare per år över Adriatiska havet.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Blueline

Blueline kundrecensioner

 • "Upplevelse "

  Ja vi kom fram..... Men höll på att hamna i Albanien, trots att vi fråga tre personer om det va färjan till Split. Blev visade till fel färja. Kaos vid färjeterminalen minst sagt. Hytten ja vad ska man säga, dushmunstycket trasigt, kranen vid handfatet satt löst. Väldigt sliten hytt. Städningen va så där. Men som sagt vi kom fram. Måste jag åka där igen så ok.

  Anonym' reste med Blueline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Klagomål"

  Hytten vi fick ska inte era resande sova i ! Vilket otroligt ljud, sov vi på probeller axeln ? Med andra ord skitdåligt Kan annars rekommendera er till resande på dagtid.

  Eva-lena' reste med Blueline på Regina della Pace

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Inte alls nöjd"

  Det framgick inte på er hemsida att Blue Line var ett riktigt lågbudgetalternativ med mycket låg hyttstandard och att de inte accepterar några som helst kreditkort. Riktigt lågvattenmärke!

  Hans' reste med Blueline på Regina della Pace

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Annorlunda resa"

  Överlag var det en bekväm resa. Mer eller mindre det jag förväntade mig.

  Alejandro' reste med Blueline på Regina della Pace

  Lӓs mer Läs mindre