blue_star_ferries_blue_horizon

Blue Horizon

Trafikeras av Blue Star FerriesHeraklion Pireus rutten

Blue Horizon är en bilfärja som traffikeras av det grekiska färjerederiet Blue Star Ferries i samarbete med Superfast Ferries för dess förälder Attica Group. Blue Horizon är byggd 1987 och kan ta upp till 1497 passagerare och 780 fordon i garaget. Det finns gott om saker att roa sig med ombord, såsom videospelområden, vilstolar, två restauranger, café och mycket mer.

Mat och dryck ombord

Ombord finns ett brett urval av maträtter att välja mellan. Du kan antingen sitta ner i A la Carte restaurangen, eller om du föredrar snabbmat så finns Goody's. Om du inte är så hungrig så finns en bar på utedäck där du kan köpa snacks och njuta av havsutsikten.

Tillgänglighet

WiFi finns tillgängligt i särskilda områden på färjan, det finns en bankomat ombord för de som behöver ta ut pengar, en telefonkiosk finns också om du inte har mottagning på telefonen och kennel kan bokas i förväg för ditt husdjur.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Blue Horizon guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Blue Horizon Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.