Färja från Bintan Lagoon Resort till Tanah Merah

Bintan Lagoon Resort Tanah Merah-rutten går mellan Bintan Island och Singapore. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Mozaic Ferry Lines. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 30 minuter.

Färjetrafiken på Bintan Lagoon Resort Tanah Merah-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Bintan Lagoon Resort och Tanah Merah

  • Mozaic Ferry Lines
    • 14 avgångar per vecka 1 timme 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Bintan Lagoon Resort Tanah Merah

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Tanah Merah

Tanah Merah Beläget i östra Singapore, består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några lätta industriparker. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet, de flesta av de kustnära bergen var planat och dumpas i havet för att skapa den nuvarande östkusten. Ostkust Parkway byggdes nästan helt på utfylld mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas plötsliga slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merah är en malaysiskan fras som bokstavligt talat översätter till "röd jord". Tanah Merah var en gång ett kuperat område med två framstående klippor: Tanah Merah Besar, ett stort klippa, och Tanah Merah Kechil, en liten klippa. Vägarna som leder till klipporna namngavs Tanah Merah Besar Road och Tanah Merah Kechil Road respektive. Namnen kvar idag.

Området är också hem till Tanah Merah Ferry Terminal med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.