Bintan Lagoon Resort till Tanah Merah färja

Bintan Lagoon Resort Tanah Merah rutten ansluter Bintan Island med Singapore. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Mozaic Ferry Lines. Det finns överfarter upp till 14 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme 30 minuter.

Bintan Lagoon Resort Tanah Merah seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Bintan Lagoon Resort - Tanah Merah färjerederier

  • Mozaic Ferry Lines
    • 14 Avgångar per vecka 1 timme 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Bintan Lagoon Resort Tanah Merah

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Tanah Merah guide

Tanah Merah Beläget i östra Singapore, består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några lätta industriparker. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet, de flesta av de kustnära bergen var planat och dumpas i havet för att skapa den nuvarande östkusten. Ostkust Parkway byggdes nästan helt på utfylld mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas plötsliga slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merah är en malaysiskan fras som bokstavligt talat översätter till "röd jord". Tanah Merah var en gång ett kuperat område med två framstående klippor: Tanah Merah Besar, ett stort klippa, och Tanah Merah Kechil, en liten klippa. Vägarna som leder till klipporna namngavs Tanah Merah Besar Road och Tanah Merah Kechil Road respektive. Namnen kvar idag.

Området är också hem till Tanah Merah Ferry Terminal med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.