Billiga färjor till Marocko med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Marocko med vår Billiga färjor till Marocko sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Marocko med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Marocko eller exklusiva Marocko färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Marocko, besök vår Färjor till Marocko sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Om Marocko

Marocko ligger i väst i Nordafrika som gränsar till Algeriet i öster och Mauretanien till söder. Marocko gränsar till havet Atlanten i väster och Medelhavet i norr. Atlas bergskedjan löper mitt genom landet, vilket leder till de bördiga slätterna och sandstränder längs Atlantkusten.
Atlas bergkedjan sveper upp från söder och är mer än 3000 m högt som är täckt med skogar av tall, ek och cederträ, öppna betesmarker och små sjöar. Rif bergen löper längst den norra kusten. Hamnarna i Ceuta (Sebta) och Melilla på den norra kusten styrs av Spanien.

Marocko är det fjärde folkrikaste arabland efter Egypten, Sudan och Algeriet. De flesta marockaner är sunnimuslimer som talar arabiska, berberspråk eller blandade arabisk-berbiska. Araberna invaderade till Marocko för drygt tusen år sen och etablerade sin kultur där. De flesta av de 100.000 utländska medborgare är franska eller spanska.