Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Billiga färjor till Frankrike med directferries.se

Om Frankrike

Det är svårt att generalisera Frankrike - som Charles de Gaulle en gång påpekade, "hur kunde man beskriva ett land som har 365 olika sorters ostar?"
Ändå finns det något speciellt om detta magnifika land som drar miljontals människor tillbaka år efter år för en smak av La Vie Français.

Kan det vara de vackra boulevarder i Paris, skidbackar i Alperna, solbelysta vingårdar, de solstekta stränder eller en kopp kaffe och croissanter i en oupptäckt by?

Kanske är det en rundtur i de majestätiska slotten i Loire som lockar, den glamorösa livsstil i Medelhavet, eller en avkopplande picknick i Provence där luften doftar vilda örter och lavendel?

Prova även på andra mindre kända regioner som Franche-Comté, Gascogne eller Berry som är på djupet i det gröna hjärtat av Frankrike - vars sömnig byar erbjuder besökare en chans att prova det sanna Douceur de vivre av provinsiella Frankrike.

Det finns ingen som kan förneka att Frankrike är ett land med stora kontraster som erbjuder ett oändligt utbud av lockande resmål. En rik mångfald av landskap, mat, klimat, kultur och folk.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.