Bari
Sami
Färjor till Kefalinia
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bari till Sami

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Bari och Sami. Sträckan mellan Bari och Sami trafikeras av Ventouris Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bari och Sami.

Tidtabeller Bari till Sami

Färjor mellan Bari och Sami avgår vanligtvis från Bari, ca 20:00. Överfarten tar ungefär 17h 15m.

Färjepriser mellan Bari och Sami

Priserna på en överfast från Bari till Sami varierar oftast mellan 1908kr och 8416kr*. Genomsnittspriset är 5182kr*. De billigaste priserna mellan Bari och Sami är ca 663kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2937kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5913kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Sami och Bari?

Det är ungefär 321.9 miles (518.1km) eller 279.8 sjömil mellan Bari och Sami.

Kan jag resa med bil mellan Bari och Sami?

Ja, med Ventouris Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Bari och Sami. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Bari och Sami.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bari och Sami?

Ja, fotpassagerare kan resa med Ventouris Ferries mellan Bari och Sami.

Bari till Sami färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Kefalinia
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bari - Sami Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Ventouris Ferries
Genomsnittligt pris 5333 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 17h 15m
Första färjan 20:00
Avstånd 279 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bari till Sami?

Färjeresan från Bari till Sami tar ungefär 17h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Bari till Sami?

Priserna för färjan mellan Bari - Sami varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 449 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bari - Sami?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bari och Sami, dessa är
  • Ventouris Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bari - Sami?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bari - Sami, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bari - Sami?

Ja, mellan Bari - Sami kan du resan utan bil med
  • Ventouris Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bari - Sami?

Ja, du kan resa med bil mellan Bari - Sami med
  • Ventouris Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bari - Sami?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Ventouris Ferries

Vad är avståndet från Bari till Sami?

Det är uppskattningsvis 279 sjömil mellan Bari och Sami.

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.


Guide till Sami

Sami är en stad belägen på den grekiska ön Kefalonia och ligger i Joniska havet. Några av de bästa stränderna på ön ligger runt Argostoli, såsom Lepeda och Minia. Sami är en mycket turist-vänlig stad och är ca 4 km till nordöstra Antisamos Beach, en särskilt imponerande, stenig strand, med stöd av pittoreska kullar. Men för de allra bästa som Kefalonia har att erbjuda, kommer besökarna att behöva besöka Myrtos Beach, söder om Assos, som stoltserar med vit sand, kalkstensklippor, och klarblått vatten. Det finns några riktigt intressanta sevärdheter utspridda runt ön, inklusive några fascinerande arkeologiska utgrävningar vid den romerska Villa i Skala och även på Akropolis i samiska, som är från den 5: e århundradet f.Kr., som ger fördjupad information om sitt förflutna. Inom Livatho Valley, är St George slott annan imponerande struktur från romartiden, med dess omgivande distrikt ofta kallad "Kastro". Något mer naturligt på Kefalonia är dess förvånansvärt stora grottor, såsom Drogarai Cave och Melissani Cave, som båda ligger inom Sami. Melissani Cave är särskilt känd och har en stor underjordisk sjö, som är djupt blå i färgen och bäst utforskas med båt.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.