Barcos Caribe

Barcos Caribe är en mexikansk färjeoperatör som förbinder den populära dykningsön Cozumel i Karibiska havet med Playa del Carmen på Mexikos östkust, strax söder om Cancun.

Cozumel, som ligger i Arrecifes de Cozumel nationalpark, är ett riktigt snorklings- och dykningsparadis. Tack vare Barcos Caribe går det att nå dess gyllene stränder på drygt trettio minuter.

Efter att ha insett behovet av en förbättrad service mellan de två destinationerna grundade en grupp investerare från Cozumel rederiet med devisen "närmare dig", vilket speglar deras önskan att ge kunden en mer personlig upplevelse. Barcos Caribe erbjuder även förmånliga priser vilket tillsammans med deras fokus på säkerhet och komfort hjälpt dem att bli den ledande färjeoperatören i regionen.

Barcos Caribe flotta, ett populärt val för både lokalbefolkningen och turister, består av rena, snygga och snabba katamaraner med drycker och snacks tillgängliga ombord. Båda fartygen har ett nedre däck med tonade fönster, bekväma sittplatser och luftkonditionering samt utomhusområden med underbar utsikt över den karibiska solnedgången och det glittrande havet.

Lӓs mer Läs mindre