Baja Ferries

Baja Ferries driver två färjerutter som ansluter södra delen av Baja Californiahalvön med resten av Mexiko över Kalifornienviken.

Baja Ferries ger dig möjlighet att resa mellan Baja Sur och Mexikos fastland utan att ta den långa vägen norrut, nästan hela vägen till staterna som sparar många mil av kör- och bränslekostnader.

Färjor seglar från Pichilingue färjeterminal i La Paz, huvudstaden i den mexikanska delstaten Baja California Sur och hamnarna i Topolobampo och Mazatlan i delstaten Sinaloa. Mazatlanrutten är längre och seglar i allmänhet på natten, med några resor per vecka medan Topolobamporutten är kortare och har fler seglingar.

Baja Ferries flotta består av California Star och La Paz Star. California Star har en kapacitet på cirka 100 bilar och 900 passagerare och har många bekväma sittplatser samt hytter och en butik.

La Paz Star kan ta upp till 200 passagerare och har ett urval av hytter, alla med eget badrum samt loungeområden med bekväma sittplatser.

Båda färjorna erbjuder restauranger, bar och en cafeteria.

Directferries.se visar jämnförelser med olika rederier med deras tidtabeller och priser i ett enkel sökning. Jämnför Baja Ferries tidtabeller och priser nu med alla olika rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Baja Ferries