Bahamas Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Bahamas Ferries

Bahamas Ferries bedriver linjetrafik mellan Bahamas öar och förbinder huvudöarna Abaco, Andros, Eleuthera, Exuma, Long Island och Grand Bahama från deras bas i Nassau, New Providence.

Bahamas Ferries började sin verksamhet i slutet på 90-talet och har sen dess revolutionerat ö-transporten, inte bara för turister, utan även genom att förse öarna med viktiga stödtjänster.

Deras snabbfärjor avgår nästan varje dag från terminalen i Bahamas huvudstad Nassau till upp till 10 destinationer.

Flottan består av 3 moderna och lyxiga passagerarfärjor, Bo Hengy II, Seawind och Sealink, samt färjan Eastwind som i första hand är ett fraktfartyg men som också tar passagerare. Färjorna kan ta mellan 250 och 400 passagerare samt ett begränsat antal fordon och färdas i en hastighet av 25 knop.

Ombord finns många sittplatser att välja bland, allt från standard till första klass och en bar som serverar snacks och drycker.

Om du väljar standard kan du antingen tillbringa överfarten på utedäck eller inomhus i en luftkonditionerad lounge. Om du är ute efter fantastiska vyer, svala sjöbriser och skydd från solen så är plats på utedäck idealt. Om du föredrar ett luftkonditionerat område och bekväma säten så är inomhus bästa valet. Det finns också TV-skärmar som visar filmer och tv-program som passar alla åldrar.

Första klass, som även kallas Voyager class, erbjuder förstklassiga sittplatser och varma drycker utan extra kostnad i en bekväm miljö.

Varje passagerare får ta med sig två väskor som väger upp till 27 kg. Ytterligare bagage kan innebära extra kostnader.

Bahamas Ferries snabbfärjor är det bästa sättet att ta sig mellan öarna med fler rutter, destinationer och avgångar än något annat färjebolag i regionen.

Med ett kundcentrerat ethos är Bahamas Ferries uppdrag att resa mellan öarna för att vara stressfri och oförglömlig och de har utformat erfarenheten för att vara just det.

Visa Bahamas Ferries tidtabeller, priser och boka Bahamas Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Bahamas Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Ombord Bahamas Ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.