Babou One
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Babou One

Babou Man trafikerar det franska territoriet Guadeloupe i Västindien, med avgångar året runt till ön La Desirade och säsongbundna avgångar till Marie-Galante och Les Saintes.

Babou Man strävar efter att ge sina passagerare en förstklassig upplevelse ombord sitt stora och moderna fartyg som sjösattes 2012. Den 25 meter långa färjan rymmer nästan 200 passagerare och har en stor och fullt luftkonditionerad lounge på nedre däck. Om du föredrar kan du istället koppla av på det stora soldäcket och beundra utsikten över Guadeloupes kustlinje och dess pittoreska öar.

Tack vare Babou Ones fokus på säkerhet och komfort och den vänliga och hjälpsamma besättningen är man garanterad en lugn och avkopplad resa, och eftersom det inte tar mer än 40 minuter att resa från Guadeloupe till den vackra ön La Desirade ombord Babou One är det ett av de snabbaste resealternativen.

Directferries.se jämnför Babou One tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.