Awesome Adventures Fiji

Awesome Adventures Fiji kör snabbfärjor mellan Fijis huvudö och semesterorter på öarna Yasawa & Mamanuca.

Awesome Adventures Fijis transfertjänst transporterar turister till och från Yasawa-öarna ombord den populära katamaranen Yasawa Flyer. Skeppet avgår från Denaraus passagerarterminal kl. 8:30 varje morgon och kryssar mellan semesterbyarna på Mamanuca-öarna innan färden bär av mot de paradisiska Yasawa-öarna, med stopp längs vägen för att plocka upp och släppa av passagerare.

Det sista stoppet är den berömda Blue Lagoon Beach Resort i norr, innan Yasawa Flyer vänder om söderut och stannar till än en gång vid varje ö innan skeppet är tillbaka i Denaraus hamn runt kl. 17:45.

Ombord Yasawa Flyer hittar du luftkonditionerade salonger, informationsdisk, bar, café och utkiksdäck. För ett litet tillägg kan du på vissa sträckor uppgradera till kaptensloungen på övre däck. I loungen finns stora fönster, bekväma soffor och gratis drinkar och snacks.

Awesome Adventures Fiji använder ibland fartyg som ägs av systerbolaget South Sea Cruises. Dessa fartyg är också snabba, moderna och specialbyggda för resor runt Fijiöarna.

För turister som bor på fastlandet erbjuds gratis busstransfer till Denaraus passagerarterminal från hotell i Nadi, Wailoaloa och Denarau. Denna tjänst är tillgänglig på begäran.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Awesome Adventures Fiji